Potanın Timsahları hedefe yürüyor: 97-63

Bursaspor Basketbol takımı, evinde Düzce Belediyespor engelini de kayıpsız geçerken, Türkiye Basketbol Ligi’ne bir adım daha yaklaştı.

Potanın Timsahları hedefe yürüyor: 97-63

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda zirvede yer alan Bursaspor, evinde Düzce Belediyespor’u 97-63 mağlup etti. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar, ilk çeyreği 21-13 önde tamamladı. İkinci periyotta rakibine kolay sayı şansı tanımayan Potanın Timsahları, üst üste bulduğu basketlerle farkı da açtı. Üstünlüğünü koruyan Bursaspor, ikinci yarıya da 49-26 önde girmeyi bildi.

MÜTHİŞ SERİ

İkinci yarıda da üstün bir oyun sergileyen ve oyundan kopmayan yeşil beyazlılar, farkı da korurken, son çeyreğe 19 sayı farkla 69-50 önde girdi. Karşılaşmanın son çeyreğine 15-0’lık seriyle başlayan Potanın Timsahları, 34’te skoru 84-50’ye getirdi. Bursaspor, zaman zaman gergin geçen karşılaşmadan da 97-63 galip ayrılarak 16. maçında 15. galibiyetini alarak liderliğini sürdürdü.

Karşılaşma öncesinde Ankara’da yaşanan terör olayları nedeniyle 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.

Türkiye Basketbol Ligi

Tofaş-Bandırma K.

SALON:    Tofaş Nilüfer

SAAT:    19.00

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X