Potanın Timsahları kendine geldi!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde play-off’a kalma mücadelesi veren Bursaspor İnfo Yatırım, 13. hafta maçında Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda ağırladığı Aliağa Petkimspor’u 94-84 mağlup etti. Bu sonuçla ligde 3 maç aradan sonra galip gelen Potanın Timsahları ilk devreyi ilk 8’de bitirip Türkiye Kupası’na katılma adına önemli bir adım attı.

Potanın Timsahları kendine geldi!

ANTHONY BROWN COŞTU

7.galibiyetine imza atan Bursaspor İnfo Yatırım’da Anthony Brown attığı 30 sayıyla maça damga vururken, Amerikalı şutör karşılaşmanın en değerli oyuncusu seçildi. Yeşil beyazlılarda ayrıca Johnny Hamilton ve Jordan Floyd 16’şar, David Micihenau ve Ömer Utku Al ise 10’ar sayıyla mücadele etti. Aliağa Petkimspor’da Khyri Thomas ve David Efianayi Jr. 20’şer sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

ÖNCE FENER SONRA EFES

Bursasporlu taraftarlar, galibiyet üçlüsünü Başkan Sezer Sezgin’e çektirirken Sezgin de taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür etti. Bu sezonki Avrupa macerasına şansız bir şekilde veda eden Bursaspor İnfo Yatırım, 14. hafta maçında cumartesi günü Fenerbahçe Beko’ya konuk olduktan sonra ilk yarıyı sahasındaki Anadolu Efes maçıyla noktalayacak.

TBF’nin ayıbını Teksas kapattı

Bursaspor İnfo Yatırım ile Aliağa Petkimspor arasında oynanan maç öncesinde Türkiye Basketbol Federasyonu’nun şehitlerimiz için saygı duruşu yapmaması üzerine Bursasporlu taraftarlar, hava atışı yapıldıktan hemen sonra İstiklal Marşımızı okudu. Bu sırada maçın hakemleri oyunu durdururken oyuncular da oldukları yerde durarak saygı gösterdi, yeşil beyazlı taraftarlar teröre bir kez daha lanet okudu. Bursasporlu taraftarların bu duyarlı hareketi sosyal medyada geniş yankı buldu.

Geleceğin Timsahları hünerlerini sergiledi

Bursaspor Basketbol altyapısında eğitim gören geleceğin basketbolcuları, Bursaspor İnfo Yatırım-Aliağa Petkimspor maçının devre arasında parkeye çıkarak hünerlerini sergiledi. Kendi aralarında mini bir maç yapan Bursaspor Basketbol altyapı sporcuları  gösterdikleri performansla taraftarlardan alkış aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X