Potanın Timsahları play-off yolunda kritik sınavda

Play-off’a kalmak isteyen yeşil beyazlıların lider Anadolu Efes ile İstanbul’da oynayacağı mücadele Sinan Erdem Spor Salonu’nda saat 18.00’de başlayacak.

Potanın Timsahları play-off yolunda kritik sınavda

Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Bursaspor İnfo Yatırım, normal sezonun 30. ve son hafta maçında bugün İstanbul’da lider Anadolu Efes ile karşılaşacak. Sinan Erdem Spor Salonu’nda saat 18.00’de başlayacak mücadeleyi Alper Altuğ Köselerli, Mehmet Serdar Ünal, Tolga Edis hakem üçlüsü yönetecek. Play-off vizesi almak isteyen Potanın Timsahları, Anadolu Efes karşısında galibiyet arayacak. Potanın Timsahları’nın Fenerbahçe Beko’nun THY Avrupa Ligi play-off çeyrek finalindeki Monaco maçları nedeniyle ertelenen Bursa’daki maçın günü ve saati ise henüz açıklanmadı.

SON BİLETİ KİM KAPACAK?

Son iki maçına 13 galibiyetle giren Bursa Yatırım İnfo Yatırım, Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko maçlarını kazanırsa rakiplerinin durumuna bakmadan play-off bileti alacak. Rakiplerin sonuçlarına göre Potanın Timsahları için bir galibiyette yeterli olabilecek. Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Emlakjet, Pınar Karşıyaka, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray Ekmas ve Aliağa Petkimspor play-off’lara kalmayı garantiledi. Son bilet için ise Onvo Büyükçekmece Basketbol, Türk Telekom ve Bursaspor İnfo Yatırım iddiasını sürdürüyor.

18.00/beIN SPORTS 5

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X