Potanın Timsahları kupa için Mersin’de

Yeşil beyazlılar çeyrek finalde yarın akşam 20.15’te Bandırma Kırmızı ile karşılaşacak.

Potanın Timsahları kupa için Mersin’de

Bursaspor Durmazlar Basketbol Takımı, Mersin’de 22-26 Şubat tarihleri arasında Edip Buran Spor Salonu’nda düzenlenecek Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası Final Grubu müsabakaları için dün Mersin’e gitti. Potanın Timsahları’nı Mersin’e Başkan Ali Ay ve Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Sezer Sezgin uğurladı. Başkan Ali Ay, yolculuk öncesinde sporculara tek tek başarı dileklerini iletti.

ZOR MAÇ OLACAK

Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası’nda Bursaspor Durmazlar’ın yanı sıra Sakarya BB, Afyon Belediyespor, Nesine.com Eskişehir Basket, Samsun BB Anakent, İstanbulspor Beylikdüzü ve Gelişim Koleji kupaya uzanmak için mücadele edecek. Potanın Timsahları çeyrek finalde yarın akşam 20.15’te Bandırma Kırmızı ile karşılaşacak. Baş antrenör Şemsettin Baş, “Kupada son 8 takım. Ligin iyi takımları Mersin’de olacak. Herkes kupayı kazanmak isteyecektir. Bandırma Kırmızı ile zor bir maç oynayacağız. Kazanmak için sahada her şeyimizi vermek zorundayız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X