Potanın Timsahları ONVO Büyükçekmece’yi ağırlıyor! Bursa’daki maç saat kaçta?

Yeşil beyazlılar bu akşam saat 20.30’da konuk edeceği ONVO Büyükçekmece’yi muhteşem taraftarının desteğiyle devirip 5 maçlık yenilgi serisine son vermek istiyor.

Potanın Timsahları ONVO Büyükçekmece’yi ağırlıyor! Bursa’daki maç saat kaçta?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcilerimizden Bursaspor İnfo Yatırım, 19. hafta mücadelesinde bugün sahasında kendisi gibi 7 galibiyeti bulunan ONVO Büyükçekmece ile kritik bir maça çıkacak.

Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda saat 20.30’da başlayacak karşılaşmayı Emin Moğulkoç, Tolga Edis, Burak Yılmaz hakem üçlüsü yönetecek. Ligde 5 maçtır galibiyete hasret olan Potanın Timsahları, muhteşem taraftarının da vereceği destekle Büyükçekmece’yi devirip hem kötü gidişata son vermeyi hem de gelecek haftalar için moral bulmayı hedefliyor.

Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı 75-70 kaybeden yeşil beyazlıların rakibini en az 6 sayı farkla yenmesi ikili averaj açısından da büyük önem taşıyor. Bu akşamki karşılaşmanın bilet satışları sürüyor.

20.30/beIN SPORTS 5

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X