Potanın Timsahları seriyi sevdi: 94-65

Grupta zirvede yer alan yeşil beyazlılar, İstanbul ekibi karşısında farklı galibiyete koştu. Bursaspor Basketbol Takımı, evinde son sıradaki İTÜ karşısında galibiyete zorlanmadan ulaşırken, 15. maçında 14, üst üste de 13. zaferini elde etti.

Potanın Timsahları seriyi sevdi: 94-65

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda liderlik koltuğunda oturan Bursaspor, evinde galibiyeti bulunmayan son sıradaki İTÜ’yü 94-65 mağlup ederek zirvedeki yerini korudu. Bu sezon şampiyonluğu hedefleyen yeşil beyazlılar, Tofaş Nilüfer Spor Salonu’nda karşılaştığı rakibi karşısında zorlanmadı. Son 12 maçından galibiyet çıkararak zirveye çıkan Potanın Timsahları, rakibi karşısında ilk çeyrekte hücumda ve savunmada sıkıntı yaşarken periyot 25-25 eşitlikle tamamlandı. İkinci periyotta toparlanan Bursaspor, rakibine de kolay sayı şansı tanımadı. 

FARKI AÇTI

Karşılaşmanın ikinci yarısına da 50-35 üstün giren yeşil beyazlılar, zorlanmadığı üçüncü çeyreği 75-56 önde tamamladı. Son periyotta rakip potada bulduğu sayılarla farkı iyice açan Potanın Timsahları, karşılaşmadan da 94-65 galip ayrıldı. Bursaspor, bu sonuçla 15. maçında 14, üst üste 13. galibiyetini elde etti.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X