Potanın Timsahları’na üst düzey ziyaret! Genel Müdür Süleyman Şahin başarı diledi…

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin, Bursaspor İnfo Basketbol takımını ziyaret etti.

Potanın Timsahları’na üst düzey ziyaret! Genel Müdür Süleyman Şahin başarı diledi…

Bursa’nın Ankara’daki üst düzey bürokratlarından Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin, Bursaspor İnfo Yatırım Basketbol Takımı’nı ziyaret etti.

Yeşil beyazlı kulüpten ziyaretle ilgili şu paylaşım yapıldı:

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Sayın Prof. Dr. Süleyman Şahin, takımımızın bugünkü antrenmanını ziyaret etti.

Antrenmanda Başkanımız Sezer Sezgin ve Başkan Yardımcımız Onur Çelikyay’da hazır bulunurken Prof. Dr. Süleyman Şahin‘e oyuncularımızın imzaladığı Basketbol Şampiyonlar Ligi topu hediye edildi.

Şehrin en büyük markalarından olan Bursaspor İnfo Yatırım‘ın Basketbol Süper Ligi‘nde mücadele etmesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirten Prof. Dr. Süleyman Şahin kulübe her anlamda destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Başkanımız Sezer Sezgin ise ziyaretinden dolayı Prof. Dr. Süleyman Şahin‘e teşekkür ederken desteklerini her zaman hissettiklerini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X