Pota’nın timsahlarından valiye davet

Bursaspor Frutti Extra Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Sezgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti.

Pota’nın timsahlarından valiye davet

Bursaspor Frutti Extra Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Sezgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti.Basketbol takımının son durumu hakkında Vali Canbolat’a bilgi veren Bursaspor Frutti Extra Basketbol Takımı Başkanı Sezer Sezgin, bu sezon çıktıklar Basketbol Süper Lig’inde ellerindeki imkanlar doğrultusunda önemli işler yaptıklarını ve ilerleyen yıllarda çıtayı daha da yukarı çıkarmak istediklerini söyledi. Vali Canmbolat da, Bursaspor Frutti Extra Basketbol Takımı’na başarılar dileyerek, basketbol takımının bundan sonra çok daha büyük başarılara imza atacağına inandığını belirtti. Başkanı Sezer Sezgin, ziyaretin sonunda Vali Cahbolat’a isminin yazdığı forma hediye ederek, Bursa’daki maçlara davet etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X