Potaya 2 takviye daha

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde (EBBL) mücadele eden Nilüfer Belediyespor, İzmir Üniversitesi’nden İsmail Budaker ve Can Mayruk’u transfer etti.

Potaya 2 takviye daha

Nilüfer Belediyespor Erkek Basketbol Takımı’nı yeni transferlerle güçlendiriyor. Yapılan son transferlerle takım iddiasını artırdı. 23 yaşındaki uzun forvet İsmail Bukader ile 24 yaşındaki oyun kurucu Can Mayruk da Nilüfer Belediyesporlu oldu. İki oyuncu Üçevler Spor Tesisleri’nde Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Karamık ve Nilüfer Belediyespor Genel Sekreteri Melek Küçükbayraktar’ın da katıldığı töreninde imzaları attı.

Nilüfer Belediyespor Genel Sekreteri Melek Küçükbayraktar, “Spor Kenti Nilüfer hedefine ulaşmak için branş ayrımı yapmadan çalışmalarımız sürdürüyor. Basketbol şubemiz ilk kez geçen yıl katıldığı EBBL’de başarılı maçlar ortaya koydu. Bir çok genç oyuncumuz üst liglere transfer oldu. İnanıyoruz ki bu sezonda başarılı ve centilmence maçlar ortaya koyacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X