Poyraz: Harcımızda meslek ve kent aşkı var

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Çağdaş Mühendisler Gurubu Başkan Adayı Yaşar Poyraz 20-21 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek olan genel kurul öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Poyraz: Harcımızda meslek ve kent aşkı var

Çok sayıda meslektaşının aileleriyle birlikte katıldığı kahvaltı programında konuşan Poyraz, inşaat mühendislerinin meslek aşkının çok büyük olduğunu ve bu nedenle “14 Şubat Sevgililer Günü”nde bir araya gelmenin anlamlı olduğunu belirtti. Poyraz, inşaat mühendislerinin harcında meslek aşkı ve kent aşkı olduğunun altını çizerek, yaklaşan genel kurul öncesinde bir kez daha ‘Değişim’ ve ‘Gençlik’  çağrısında bulundu.

Poyraz, “Düşünmeyi, öğrenmeyi, araştırmayı, sorgulamayı ve özellikle çözüm üretip yol gösteren, ulusal ve çağdaş bilgilerle donanımlı, yerel kültürüne sahip çıkan, tüm farklılıklara saygılı, yaşadığı kentin ve ülkenin geleceğine sürdürülebilir bir vizyonla bakan bir meslek odası anlayışı için buradayız” dedi. Genç meslektaşlarına özel yer veren Yaşar Poyraz, değişimin gençlerle başlayacağını ve yükseleceğini kaydetti.

Poyraz, kendi dönemlerinde tüm kademelerde etkin ve yetkin şekilde görev alacaklarını belirttiği genç mühendisler için birbirinden önemli çalışmalara imza atacaklarını açıkladı. 

Poyraz, TMMOB yasasının güncellenmesi için bıkmadan, usanmadan çaba göstereceklerini de kaydederek, “Uzun yıllardan beri alışagelmiş, sıradanlaşmış, meslek odası anlayışından, dinamik, özgür, irdeleye, sorgulayan, ses veren, yol gösteren, katılımcı ve çözüm üreten bir meslek odası için değişim şarttır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X