Poyraz harıl harıl!

Kırmızı yeşillilerde Erkan ve Emre kadro dışı bırakılırken, 4 oyuncu transferi gündemde. Kamerunlu Arsen’in de lisansı çıkarılıyor.

Poyraz harıl harıl!

ÖMER BİLİK

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta ilk yarının son maçında Beşyüzevleri 2-1 yenerek moral bulan ve “zirve yarışında bende varım” diyen Mudanyaspor ikinci yarı hazırlıklarına ilçe stadında başladı. Teknik Direktör Selçuk Serbest’in raporu doğrultusunda Erkan ve Emre kadro dışı bırakıldı. Beşyüzevler maçında sağ kolu çıkan genç file bekçisi Berkay ikinci yarıya yetiştirilmeye çalışılıyor.

YARIN KONGRE VAR

Serbest, nokta transferler yapmaya çalışacaklarını belirtirken, 4 futbolcu ile temas kurduklarını, kaleci, ön libero ve orta alana da oyuncu almayı düşündüklerini söyledi. Taraftarlara daha güçlü bir Mudanyaspor izletmeyi hedeflediklerini belirten Selçuk Serbest zoru başaracaklarına inandıklarını söyledi. Mudanyaspor’da yeni bir yönetim oluşturmak amacıyla yarın olağanüstü kongreye gidilecek.

Arsen iddialı geliyor!

Sezon başında Kamerun’dan getirilen ancak lisansı yetişmediği için oynatılamayan 18 yaşındaki Arsen Bate Mudanyaspor’un en önemli kozlarından biri olacak. Üstün bir yeteneğe sahip olan Arsen Bate’nin lisansı işlemleri sürüyor. Teknik Direktör Selçuk Serbest tarafından da beğenilen Arsen’in de takıma girmesiyle Mudanyaspor daha da güçlenecek. Orta alanın sağ kanadında oynayacak olan Arsen tecrübeli Bebbe ile de uyumu dikkat çekiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X