Poyraz hedefe kilitlendi

Mudanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Hürsoy, ‘İkinci yarıya iyi hazırlanıyoruz. Her maçımızı kazanırsak başarı kendiliğinde gelecektir’ dedi.

Poyraz hedefe kilitlendi

ÖMER BİLİK

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Mudanyaspor, Teknik Direktör Hüseyin Hürsoy’la 13 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet alıp ilk yarıyı 21 puanla beşinci sırada tamamladı. 

18 Ocak’ta başlayacak ikinci devre için yoğun tempoda hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Hürsoy, şunları söyledi: ‘Sezon başında hedefimiz BAL’da kalıcı olup takımı sağlam bir zemine oturtmaktı. Sezona çok iyi hazırlandık ve maç periyoduna geldiğimizde bizim için ilk yarı oldukça verimli geçti.’

EVİNDE HİÇ YENİLMEDİ

‘Kendi sahamızda namağlup bir Mudanyaspor var. 2 mağlubiyet, 6 beraberlik, 5 galibiyet ve 28 gol atıp ligin en fazla gol atan takımı olduk. Golcümüz Ali’nin 8 golü var. Bunlar takımım açısından çok sevindirici. İkinci yarı hazırlıklarına haftanın 6 günü antrenman yaparak çok iyi hazırlanıyoruz. Her maçımızı kazanırsak başarı kendiliğinde gelecektir. Ben Mudanya’daki dinamiklerin takıma sahip çıkmasını bekliyorum.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X