Poyraz ilgi bekliyor

3.Lig hedefiyle yola çıkan Mudanyaspor, zorlu maratonda ilçenin desteğine ihtiyaç duyuyor.

Poyraz ilgi bekliyor

TOLGA ÖZTAŞ

Geçtiğimiz sezon kapanma noktasına gelen Bölgesel Amatör Lig ekibi Mudanyaspor, Başkan Recep Günay ve Teknik Direktör Selçuk Serbest’in çalışmalarıyla kurduğu güçlü kadroyla 3. Lig’i hedefler duruma geldi. Yarın sahasında Yalovaspor’la karşılaşacak kırmızı yeşilliler, hazırlıklarını Mudanya İlçe Stadı’nda sürdürüyor. İlçeden ve Bursa’dan kendilerine destek olunmasını bekleyen Teknik Direktör Selçuk Serbest, ‘Başkanımız Recep Günay, geçen sene kapanacak bir takımı devraldı. Sağolsunlar başkanımızı yalnız bırakıyorlar. Ama bize inanmayıp, destek olmayanlar sezon sonunda çok utanacaklar’ dedi.

Mudanya’ya yakışmıyor

OLAY Spor’a Mudanyaspor’un kulüp binasını gösteren Başkan Recep Günay da, ‘1924 yılında kurulmuş bir takımın inanır mısınız tek bir tane bile çakılı çivisi yok. Hiç kimse kulübe bir şeyler kazandırayım diye uğraşmamış. Bu takım geçen sene kapanıyordu. Bursa’nın, Mudanya’nın güzide değeri yok olacaktı. Biz buna müsaade etmedik. Çok iyi bir kadro kurduk. Biz 3. Lig’e öyle yada böyle çıkacağız. Ama Mudanyaspor’un bu kadar yalnız bırakılması yakışmıyor. Tüm Bursa’dan destek bekliyoruz’ diye konuştu. Mudanyaspor’un BAL’da 2 hafta sonunda 1 puanı bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X