Poyraz zirveye esti: 3-1

Bursa derbisinde Mudanyaspor, Kestel Belediyespor’u Bebbe, Mesut ve Bartu’nun golleriyle geçti.

Poyraz zirveye esti: 3-1

Ömer Bilik

Son günlerde yönetim ile futbolcular arasında yaşanan sıkıntıya rağmen Bölgesel Amatör Lig’de zirve mücadelesi veren Mudanyaspor, Bursa derbisinde Kestel Belediyespor’u 3-1 yenerek büyük moral buldu.  Maça hızlı başlayan Mudanyaspor, 11 .dakikada Bebbe’nin golüyle 1-0 öne geçti. Gaz kesmeyen kırmızı yeşilliler, 15. dakikada bu kez Mesut’un frikik golüyle skoru 2-0 yaptı. Bu gol aynı zamanda devrenin skoru oldu.

Cengizhan yetmedi

Mudanyaspor ikinci yarıda da birçok pozisyonda Bebbe ve Murat ile yararlanamadı. 65. dakikada Kestel Belediyespor Cengizhan’ın golüyle ümitlendi. Bu golden sonrada baskısını artıran Mudanyaspor 80. dakikada oyuna yeni giren Bartu’nun golüyle skoru 3-1 yaptı. Kalan sürede başka gol olmayınca maçı Mudanyaspor 3 puanı 3-1’lik skorla hanesine yazdırdı. Kırmızı yeşilliler, bu galibiyetle üst sıralara doğru yürüyüşünü sürdürmüş oldu.

 

STAT: Mudanya

HAKEMLER: Emre Bulut (**), Gökhan Arık (**), Birkan Çanakçıoğlu (**).

GOLLER: Dk. 11 Bebbe, Dk. 15 Mesut, Dk. 80 Bartu (Mudanyaspor), Dk. 65 Cengizhan (Kestel Belediyespor)

SARI KARTLAR: Yunus, Murat, Bebbe (Mudanyaspor), Emir, Furkan, Yakup, Anıl (Kestel Belediyespor)

MUDANYASPOR: Serhat (**) Can (**) İbrahim (**) Mesut (**) Volkan (**) Arsene Etam (***) (Erkan *) Yunus (**) Erdal (**) Murat (**) (Bartu **) Bebbe (***) Enes (**) (Selim **)

KESTEL BELEDİYESPOR: Uğur (*) Kaan (*) Onur (*) Furkan (**) Metin (**) Emir (*) Yakup (*) (Arif *) K.Uğur (*) (Akın *) Anıl (**) Cevat (*) Cengizhan (**) (İsmail *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X