Poyraz’a 2 Kamerunlu golcü

Önümüzdeki sezon BAL’da şampiyonluğu hedefleyen yeşil kırmızılılar, golcüler Onquene Ntah Simon ve Bate Eya Arsene Etah ile 1’er yıllık sözleşme imzaladı.

Poyraz’a 2 Kamerunlu golcü

ÖMER BİLİK

 

Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcilerimizden Mudanyaspor, hedeflediği 3.Lig öncesinde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. 

Bu yıl yaptığı birçok transferle dikkat çeken yeşil kırmızılılar dün Paris Saint Germain’in altyapısında oynayan 20 yaşındaki Kamerun asıllı Fransız golcüsü Onquene Ntah Simon ve Kamerun’un Njalla Quan Sports Academy 28 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Bate Eya Arsene Etah’ı 1 yıllığına renklerine bağladı.

PEKSERT’E TEŞEKKÜR

2 Kamerunlu futbolcunun finansörlüğünü Haspek Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peksert yaparken, imzalanan 1’er yıllık mukavelenin sonunda 2 futbolcunun başka takımlara transfer olması halinde Mudanyaspor’un da pay alacağı açıklandı. İmza töreninin ardından Başkan Günay, Hasan Peksert’e kulübe desteğinden dolayı bir teşekkür plaketi verdi. Futbolculardan Siman bu yıl 20 Etah ise 15 gol hedefleri olduklarını belirtirken Teknik Direktör İsmail Serbest, “Tamam o zaman 3. Lig garanti” diye konuştu.

EN BÜYÜK TRANSFERLER

Mudanyaspor Başkanı Recep Günay yaptığı açıklamada, “2 Kamerunlu futbolcuyu Mudanyaspor’a kazandıran ve bunun için elinden gelen desteği esirgemeyen Haspek firma sahibi Hasan Peksert’e çok teşekkür ederiz. Mudanyaspor en büyük transferini Hasan Bey’le yapmıştır. Camiamıza hayırlı olsun” dedi. Hasan Peksert ise “Firmam ve kendi şahsım adıma başkanımın her zaman yanında olmaya söz veriyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X