Poyraz’a büyük şok!

Kanal D’nin sevilen dizisi “Poyraz Karayel” in yarın akşam yayınlanacak yeni bölümünde, Ayşegül’ün gerçek kimliği ortaya çıkıyor.

Poyraz’a büyük şok!

Milliyet’in haberine göre Kanal D’nin başladığı günden bu yana büyük beğeni toplayan ve ilgiyle izlenen dizisi Poyraz Karayel’de bu hafta merak dolu gelişmeler birbiri ardına yaşanıyor. Oğlunu almak için her şeyi göze alan ve bu uğurda Mafya Babası Bahri Umman’ın şoförlüğünü kabul eden Poyraz, Ayşegül’ün aslında Bahri’nin kızı olduğunu öğreniyor.

 

Büyük bir tehditle karşı karşıya kalan Ayşegül babasından yardım istiyor. Bahri ise Ayşegül’ü kurtarması için Poyraz’ı görevlendiriyor.  ”Babanın kızını” kurtarmaya giden Poyraz ise karşısında Ayşegül’ü görünce büyük bir şok yaşıyor.

 

Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı “Poyraz Karayel”, sürpriz gelişmelerle yarın akşam saat 20.00 de Kanal D’ de…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X