Poyraz’dan değişim çağrısı

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin yarın yapılacak olan seçimi öncesinde başkan adaylarından Yaşar Poyraz, meslektaşlarına değişim çağrısı yaptı.

Poyraz’dan değişim çağrısı

Çağdaş Mühendisler Grubu’nun başkan adayı olarak çalışmalarını sürdüren Yaşar Poyraz, gelişim için değişimin şart olduğuna vurgu yaparak, “Biz mühendisler istersek değişim kaçınılmazdır. Onun için gün harcımızı dayanışma ile karma günüdür. Gün, yan yana durma günüdür. Meslek odamız bünyesinde birlik için, geleceğe yön vermek için, mesleğin onuru için, özgür bir meslek odası için, güçlü ve paylaşımcı bir meslek odası için değişim şarttır. Uzun yıllardan beri alışılagelmiş, sıradanlaşmış meslek odası anlayışından, dinamik, özgür, irdeleyen, sorgulayan, ses veren, yol gösteren katılımcı ve çözüm üreten bir meslek odası için değişim şarttır” dedi.

Meslektaşlarına yarın yapılacak olan seçimlerde demokratik tercihini kullanmalarını isteyen Poyraz, “Değişim gençlerle başlayacak, gençlerle yükselecek. Biz gençlerimizin tüm kademelerde etkin ve yetkin şekilde görev almasını amaç edinen bir vizyon ile yola çıktık. Bizler genç meslektaşlarımızın mesleğin etik değerlerini, sahadaki vizyonunu ve tecrübelerini kendilerine anlatacak ve öğretecek, tercih ettiği çalışma alanında tecrübeli bir meslektaş yönlendirmesini yapabilecek bir meslek odası istiyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X