Poyraz’ın zirve keyfi: 34-29

Mudanya Belediyesi Dinçspor, üstün oynadığı maçta rakibini yenmeyi başardı. Bursa ekibi, kendisi gibi üst sıraları hedefleyen Anadolu Üniversitesi’ni mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

Poyraz’ın zirve keyfi: 34-29

ÖMER BİLİK

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde zirve mücadelesi veren Mudanya Belediyespor, Dinçspor, evinde kendisi gibi üst sıraları zorlayan Anadolu Üniversitesi’ni 34-29 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu. Mudanya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilkyarısı büyük heyecana sahne oldu. Rakibi karşısında maça istediği gibi başlayamayan Bursa ekibi, çabuk toparlandı. Mudanya Belediyespor, geriye düştüğü maçta 10-5 üstünlüğü yakalamayı bildi.

ETKİLİ GÖZÜKTÜ

Farkı koruyamayan Bursa ekibi, üstünlüğü kaptırmazken, ilkyarıyı 14-13 önde tamamladı. İkinci yarıda daha etkili gözüken Mudanya Belediyespor, farkı da açtı. Rakibine kolay gol şansı tanımayan Bursa ekibi, zorlu mücadeleden 34-29 galip ayrılmayı da bildi. Mudanya Belediyespor, bu sonuçla 17. maçında 13. galibiyetini alarak averajla liderlik koltuğuna oturdu.

Bursa ekibi, evinde Anadolu Üniversitesi engelini de kayıpsız geçerken, alınan galibiyetle zirveye çıkmanın sevincini yaşadılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X