Prestij aydınlatmayı Erzurum BŞB kuruyor

Orhangazi Belediyesi, ilçenin en işlek caddeleri olan Yalova Caddesi ile Tozkoparan Caddesi üzerinde prestij aydınlatma sistemini hayata geçirecek.

Prestij aydınlatmayı Erzurum BŞB kuruyor

NEVZAT OKUMUŞ

Bir süre önce Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in Orhangazi ziyaretinde aydınlatma sisteminin kendileri tarafından yapılacağının sözünü vermesinden sonra Erzurum’dan gelen bir ekip, Orhangazi’de ön inceleme yaptı ve ana arterler üzerinde nasıl bir aydınlatma sistemi kurulacağının kararı verildi. 

İki ana caddenin dışında, ilçeye üç ayrı giriş noktası olan, Kaymakamlık lojmanı önüne, İznik Kavşağı’ndan Orhangazi girişi ile Göl Kavşağı’ndan Orhangazi girişine de yeni aydınlatma sistemi eklenecek. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ilçenin alt yapısında sona geldiklerini ve üst yapı için yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirterek, “Asfalt ve kaldırım çalışmaları ile birlikte şehrimizin silüetini değiştirecek yeni aydınlatma sistemini hayata geçireceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X