Prim dopingi!

Bursaspor yönetimi, zorlu 90 dakika öncesi kesenin ağzını açtı. İç ve dış saha galibiyetlerine 15 bin TL prim veren Ali Ay yönetimi, bugünkü karşılaşma için rakamı 30 bin TL’ye çıkardı.

Prim dopingi!

Tüm Bursa nefesini tuttu bugün saat 20.00’de başlayacak olan Galatasaray-Bursaspor maçını bekliyor. Kritik randevudan 3 puan almanın hesaplarını yapan yeşil beyazlılar’da yönetim kurulu da kesenin ağzını açtı. Daha önce iç ve dış saha galibiyetlerine 15 bin TL prim veren Ali Ay yönetimi, bugünkü karşılaşma için rakamı 30 bin TL’ye çıkardı. Yöneticilerin dünkü İstanbul yolculuğu öncesi futbolcularla bu bilgiye paylaştığı belirtildi. 

SON DÖNEM BAŞARISIZ

Bu arada Timsah, güçlü rakibine karşı en son 28 Ocak 2012’de gülmüştü. Atatürk Stadı’nda sadece bayan ve çocukların izlediği mücadelede yeşil beyazlıları galibiyete 50.dakikada Pablo Martin Batalla taşımıştı. Bursaspor, Galatasaray’a karşı son deplasman galibiyetini ise 22 Ağustos 2010 tarihinde aldı. Ertuğrul Sağlam yönetimindeki yeşil beyazlılar İvan Ergic’in attığı gollerle İstanbul’dan zaferle dönmüştü. Galatasaray’a karşı son dönemlerde gerek ligde gerekse Ziraat Türkiye Kupasında başarılı olamayan Bursaspor, Hamza Hamzaoğlu yönetiminde tabloyu tersine döndürmesi herkesin temennisi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X