Prof. Cevizci`ye gözyaşlarıyla veda

Fakültedeki odasında kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren UÜ Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Tarihi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevizci, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Prof. Cevizci`ye gözyaşlarıyla veda
AYKUT GÜNGÖR
 
Cevizci için ilk olarak, UÜ Fen Edebiyat Fakültesi Sosyal Bilimler Bölümü binasının bahçesinde tören düzenlendi. Törene, eşi Nevin, çocukları Berke ve Anıl, kardeşi Arif Cevizci, Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Naci Cangül, akademisyenler, arkadaşları ve öğrenciler katıldı. Cevizci’nin öğrencileri, meslektaşları ve ailesi tören boyunca göz yaşı döktü.
 
Törende konuşan Prof. Dr. Ahmet Cevizci’nin kardeşi Arif Cevizci, öğrencilerden ağabeyinin anısını yaşatmasını istedi. Rektör Prof. Dr. Dilek de üniversite ailesi olarak büyük bir üzüntü ve keder içinde olduklarını belirtti. Cevizci’nin cenazesi, İlahiyat Fakültesi Camisinde kılınan namazın ardından Fethiye Mezarlığı’nda toprağa verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X