Profesyonel aşçılar MSA’da yetişiyor

2004 yılında kurulan Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), verdiği ayrıcalıklı eğitim ile bugün dünyanın en iyi aşçılık okulları arasında gösteriliyor ve sadece Türkiye’ye değil, dünyanın her yerine şef adayları yetiştiriyor.

Profesyonel aşçılar MSA’da yetişiyor

MSA’da yeni eğitim dönemi ise 16 Mayıs’ta başlıyor. Adaylar www.msa.com.tr adresinden detaylı bilgi edinip, başvurularını yapabilirler.

MSA’nın kurulduğu günden beri iddiası ‘yeme-içme sektörüne donanımlı profesyoneller yetiştirmek, yeme-içme sektörünün mesleklerini algı olarak yükselterek en çok tercih edilen, cazip meslekler arasına sokmada en önemli oyunculardan biri olmak’ MSA’da her şeyden evvel, aşçılık, pastacılık, barmenlik, servis, barista, işletmecilik mesleklerinin dünyanın her yerinde kabul gören ‘global meslekler’ olduğunun altını çiziliyor.

​Öğrenci adaylarına öncelikle bu meslekler ve kariyer basamakları anlatılıyor. MSA, bu mesleklerin dünyada kabul görmüş mesleki eğitim ve müfredatlarını Türkiye’ye getirip uyguluyor. MSA’ya gelen bir öğrencinin, hangi konuda eğitim alırsa alsın, mezun olduktan sonra dünyanın neresine giderse gitsin, işindeki ilk gün o işe hızlıca girişecek bilgi ve beceri donanımına, ve özgüvene haiz olması en büyük hedef.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X