‘Profesyonellik gereği öpüştük’

Barış Arduç, Kiralık Aşk dizisinde Elçin Sangu ile rol gereği öpüştüğü için sevgilisi Gupse Özay’la aralarının açıldığı iddialarını yalanladı.

‘Profesyonellik gereği öpüştük’

‘Kiralık Aşk’ dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Barış Arduç, önceki akşam karşılaştığı magazin gazetecilerine samimi açıklamalar yaptı. 

 

Baştan beri hayranları tarafından kendisine çok yakıştırılan ve senaryo gereği Elçin Sangu’yla öpüştüğü için sevgilisi Gupse Özay’la kriz yaşadığı iddia edilen Arduç, ‘Haberler doğru değil. İkimiz de profesyonel oyuncularız. Gayet te mutluyuz’ dedi. 

ŞÖHRETE ALIŞTIM

 

Sevgilisi Gupse Özay’la Deliha filminde birlikte oynasa da Kiralık Aşk dizisiyle şöhretinin zirvesine ulaşan Barış Arduç, başlarda bu durumu yadırgasa da artık alıştığını belirtti. 

Arduç, ‘Gittiğim her mekanda insanlar beni tanıyor ve fotoğraf çektirmek istiyor. Açıkçası ilk zamanlar bu durum biraz zor geliyordu. Ama şimdi bu duruma alıştım’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X