Profil Sanayi AŞ ABD’de görücüye çıkacak

Yaklaşık 16 yıl önce PRS markası ile Aftermarket piyasasına iddialı giriş yapan Profil Sanayi AŞ, Türkiye, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’nın ardından ABD pazarına da yöneldi.

Profil Sanayi AŞ ABD’de görücüye çıkacak

26-28 Temmuz 2017 tarihlerinde, ABD’nin Chicago kentinde düzenlanacak ‘NACE Automechanika Chicago 2017 Fuarı’na katılacak olan şirket, PRS markalı ürünlerini ABD’de görücüye çıkaracak. Profil Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Sezer, Aftermarket pazarındaki iddialarını her geçen gün daha da arttırdıklarını söyledi. Otomotiv endüstrisinin önemli ayaklarından birinin de satış sonrası hizmetler olduğunu belirten Sezer, ”Sektördeki yarım asrı geçen deneyimimizle 6 yıl önce PRS markası ile Aftermarket pazarına girdik. PRS, geçen 6 yılda iç pazarın yanı sıra; Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da tercih edilen bir marka haline geldi. NACE Automechanika Chicago 2017’ye katılarak büyük bir pazar olan ABD’de etkin bir varlık göstermek istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X