‘Proje ağırlıklı çalışılacak’

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, birliğin 26’ncı Genel Kurulu’nda sonrasında oluşan görev dağılımının yapıldığını söyledi.

‘Proje ağırlıklı çalışılacak’

Yönetim Kurulu olarak, geçen 4 yıllık faaliyet döneminde ülke tarımının ve çiftçilerin karşılaştığı sorunların çözümü için her türlü çabayı gösterdiklerini belirten Bayraktar, bu çerçevede teşkilatın da büyük atılımlar gerçekleştirdiğini kaydetti. 

Altyapısını tamamlamış bir kurum olarak, proje ve eğitim ağırlıklı çalışacaklarını dile getiren Bayraktar, 4,5 milyon üyenin hak ve menfaatlerini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sonuna kadar savunmaya devam edeceklerinin altını çizdi. 

YENİ YÖNETİM

Yeni görev dağılımına göre, Şemsi Bayraktar Genel Başkan, Nejat Gamzeli Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Mustafa Hepokur da Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi oldu. Bekir Şinasi Özdemir, Mehmet Latif Maskan, Ahmet Bahadır Sezgin, Hasan Kozoğlu, Mehmet Cevat Delil, Hüseyin Darcan ve Arslan Soydan ise yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X