Projelerim için siz buraya gelin!

Başkan Ali Ay, Tayfun Korkut için neden Almanya’ya gitti?. İşte tartışılan bu hareketin perde arkası…

Projelerim için siz buraya gelin!

Genç teknik adamın, ‘Başkanım projelerimi anlatmam gerekir. Hepsi gerek bilgisayarda, gerekse dosyalarda. Bunları size getirmem mümkün değil. Eğer buraya gelirseniz daha iyi olur’ sözleriyle Ali Ay’ı ikna ettiği öğrenildi.

Oldukça çalkantılı günler geçiren Bursaspor’da Ali Ay yönetimi hedef haline geldi. 1-0’lık Adanaspor yenilgisi sonrası Hamza Hamzaoğlu’yla yollarını ayıran yeşil beyazlılarda teknik direktör konusunda ağır adımlar atılması camiayı çileden çıkardı. İlk olarak Hırvat teknik adam Robert Prosinecki için nabız yoklayan ancak Azerbaycan Futbol Federasyonu’nu ikna edemeyen Bursaspor yönetimi, çıkan tazminat maddesi nedeniyle geri adım atmak zorunda kalmıştı.

AYNI SORUN

Ardından Tayfun Korkut’la temasa geçen yeşil beyazlılar, aynı sıkıntıyı genç teknik adamda da yaşadı. Tayfun Korkut’un daha önceki kulübü Kaiserslautern’le arasında özel bir sözleşme olduğu ortaya çıktı. 43 yaşındaki antrenörün mukavelesinde bu sezon başka bir takımla anlaşması durumunda 500 bin Euro tazminat ödeyeceğine dair bir madde olduğu belirtildi. Başkan Ali Ay’ın Tayfun Korkut’la görüşmek için bizzat Almanya’ya gitmesi de oldukça eleştirildi.

KARARINI DEĞİŞTİRDİ

Başkan’ın bu hareketinin perde arkası ise sonradan aralandı. Başkan Ali Ay’ın, Tayfun Korkut’u ilk olarak Türkiye’ye davet ettiği öğrenildi. Ancak genç teknik adamın bu teklife ‘Başkanım projelerimi anlatmam gerekir. Hepsi gerek bilgisayarda, gerekse dosyalarda. Bunları size getirmem mümkün değil. Eğer siz buraya gelirseniz daha iyi olur’ şeklinde karşılık verdiği öğrenildi. Yaşanan bu gelişme üzerine Başkan Ali Ay’ın Almanya’ya gitmeye karar verdiği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X