Projelerin önü açıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yeni binasındaki meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen Ocak ayı ikinci oturumunda, Orhangazi’de önceki yıl kamulaştırılan Marmarabirlik arsası üzerine yapılması planlanan Kent Meydanı ile Orhangazi Gürle Mahallesi’ndek

Projelerin önü açıldı

 

NEVZAT OKUMUŞ

 

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Büyükşehir Belediyesi’nin bir yıl önce kamulaştırdığını ve bu kamulaştırma için Marmarabirlik’e 9 Milyon 26 bin liralık ödeme yaptığını belirterek, ‘Kamulaştırmanın üzerinden sadece bir yıl geçtikten sonra arsa ile ilgili plan değişikliği yapıldı. Hedefimiz bahsedilen alanda bir park ile birlikte Kent Meydanı projesini hayata geçirmek. Aynı şekilde Büyükşehir Belediyesi tarafından Orhangazi, Gemlik ve İznikli zeytin üreticilerine hizmet edecek, içinde turşu entegre tesislerinin de yer alacağı Zeytin Entegre Tesisleri için de plan değişikliği yapıldı. Yapılan bu değişiklikler ilçemiz için hayırlı olsun. Kent Meydanı ve Zeytin Entegre Tesisleri ile ilgili projeler hazırlanıyor’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X