Prosinecki olmadı yenisi gelsin

Azerbaycan federasyonu Hırvat teknik adamı bırakmadı, Bursaspor yönetimi gözünü diğer adaylara çevirdi. Deneyimli teknik adam mukavelesini tek taraflı feshetme isteği tazminat engeline takılınca, Ali Ay yönetimi Arthur Zico, Tayfun Korkut ve Adnan Örnek i

Prosinecki olmadı yenisi gelsin

Bursaspor’da teknik direktör konusu belirsizliğini koruyor.

Yeşil beyazlı kulüp, bir süredir temas halinde olduğu Hırvat çalıştırıcı Robert Prosinecki defterini kapattı.

Azerbaycan Milli Takımı’nı çalıştıran deneyimli teknik adama federasyondan izin çıkmadığı, görüşmelerin sona erdiği açıklandı.

Azerbaycan’a giden Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Çolak ile İdari Menajer Hüseyin Gedik, deneyimli çalıştırıcı ile her konuda anlaşma sağlarken, tecrübeli teknik adama Azerbaycan Federasyonu’ndan izin çıkmadığı bildirildi.

MALESEF OLMADI

Federasyonun Prosinecki’den performansından memnun olduğu ve sözleşmesini 1 yıl daha uzatmak istediği öğrenilirken, deneyimli teknik adam mukavelesini tek taraflı feshetmek istediğinde ise tazminat engeline takıldı.

Bu tazminat bedelinin 2 milyon Euro civarında olduğu gelen haberler arasında. Bursaspor 2.Başkanı Ali Ademoğlu bu gelişmeyi doğrularken ‘Robert Prosinecki maalesef olmadı. Başka isimlerle görüşmelerimiz olacak’ dedi.

ADAYLAR BELLİ

Yeşil beyazlı yönetim bu gelişme üzerine aldeki diğer alternatiflere yöneldi. Ali Ay yönetiminin Arthur Zico, Tayfun Korkut ve Adnan Örnek isimleri üzerinde durduğu öğrenildi.

Bir dönem Fenerbahçe’de de görev yapan Zico’nun temsilcisiyle önceki gün yönetim kurulu masaya oturmuş ve fikir alışverişinde bulunmuştu. En son Kaiserslautern’i çalıştıran Tayfun Korkut’un da seçenekler arasında olduuğu belirtilirken, Bursaspor alt yapısının başında olan Adnan Örnek ismi de daha çok dillendirilmeye başlandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X