Protokol çok sağlam

Bursaspor-Gençlerbirliği maçını devletin birçok önemli ismi de takip etti.

Protokol çok sağlam

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Sağlık Bakanı ve AKP Bursa 1.sıra Milletveli adayı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Vali Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe mücadeleyi takip edenler arasındaydı. 

2 bin Timsah çıldırdı

3-2’lik galibiyet sonrası tribündeki taraftarlar kendinden geçti. 

Bursasporlu taraftarlar Gençlerbirliği maçına büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 2 bin yeşil beyazlı taraftar tribündeki yerini alırken, 90 dakika takımlarına büyük destek oldular.  2-0’dan sonra şok yaşayan ancak gollerinden ardı arkası gelmesinden sonra kendinden geçen taraftalar yine farkını gösterdi. Karşılaşma sonrası galibiyet futbolcularla birlikte kutlandı. 

Eski kaptanlar da izledi

Dünkü karşılaşmayı izleyenler arasında Bursaspor’un eski kaptanlarından Ömer Erdoğan ve Erkan Özbey’de vardı. İkili 90 dakikayı büyük bir dikkat içersinde izledi. Karşılaşmayı izleyenler arasında Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural da vardı.

Holmen kesik yedi Traore kadroya girdi

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Samuel Holmen’i 18 kişilik dahil etmedi. Uzun süredir ortalıklarda gözükmeyen Bakaye Traore ise yedek kulübesindeydi. Deneyimli teknik adam ayrıca savunmanın solunda Aziz’i tercih ederken, Emre Taşdemir yedek soyundu. 

Mesut Bakkal taraftarla atıştı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, kendi taraftarlarıyla adeta birbirine girdi. Mücadelenin 66.dakikasında kapalı tribünden kendisine gösterilen tepkiye çıldıran deneyimli teknik adamı yedek kulübesi sakinleştirdi. 90 dakikanın bitiş  düdüğüne kadar bu atışma devam etti. 

Kral yine boş geçmedi

 

Timsah’ın Brezilyalı golcüsü Jose Fernandao,  Gençlerbirliği filelerini de havalandırmayı başardı. Süper Lig’de 17 golle krallıkta yer alan golcü oyuncu uzatma dakikalarında Enes’in prensinde kalecinin hata yapması sonucu boş kaleye topu gönderdi. 

Gençlerbirliği hakeme yüklendiler

Kupaya veda eden Gençlerbirliği’nde oyuncular ve tekhik heyet maçın hakem triosuna büyük tepki gösterdi. İlk yarının uzatma dakikalarında Uğur Çiftçi’nin kırmızı kartla oyundan atılmasıyla başlayan bu diyaloglar son dakikaya kadar devam etti. Özellikle kırmızı kart gören Sedat, yan hakemin üzerine yürürken zor sakinleştirildi.

Volkan Şen Altepe’yi çağırdı

Yıldız oyuncu, Recep Altepe’yi sevince ortak olması için sahaya davet etti. 

Karşılaşma sonrası maçın yıldızı Volkan Şen’le Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Maçın bitiş düdüğünün ardından şeref tribünün bulunduğu bölgeye giden Volkan, Altepe’den sevince ortak olmasını istedi. Başkan Altepe’yi sahaya davet eden yıldız oyuncunun bu teklifine Büyükşehir Belediye Başkanı teşekkür ederek karşılık verdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X