Protokolden yılbaşı mesaisi

Bursa protokolü, yeni yılı emniyet güçlerine, huzur evi sakinlerine ve hastanelerde şifa bekleyenler ile yeni doğanlara gerçekleştirdiği moral ziyaretleriyle karşıladı.

Protokolden yılbaşı mesaisi

2016 yılının son saatlerinde Vali İzzettin Küçük, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun ve Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak emniyet güçleriyle bir araya gelen protokol, tüm polis teşkilatı ve güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı. 

Gerçekleşen ziyarette tüm emniyet personelinin yeni yılını tebrik eden Vali İzzettin Küçük, “Huzur içinde ve emniyette olmak için nöbette olmak gerekiyor, bazılarımızın uyumaması gerekiyor. Çok şükür biz burada huzur ve güven içindeyiz. Kahraman güvenlik güçlerine iyi dileklerimizi sunmak için bu gece bir araya geldik. 2016 yılı ülkemiz ve milletimiz için zor bir yıl oldu. Yurt içeride ve dışarıda sıkıntılı bir dönem geçirdik. Başta hain 15 Temmuz kalkışması olmak üzere Fırat Kalkanı Operasyonu ve canlı bomba saldırılarında şehit olan asker, polis ve vatandaşları minnet ve şükranla anıyorum. Bugünü idrak ediyorsak, huzur ve güven içinde yılbaşını kutluyorsak ve rahatça gezebiliyorsak bu durum onların canlarını vermeleriyle mümkün olmuştur. Hepimizin temennisi, 2017 yılının 2016 yılında yaşadığımız sıkıntıları yaşamadan sağlıklı ve huzurlu, ülkemizin daha güvenli ve mutlu bir dönem kazanmasına vesile olmasıdır” diye konuştu.

‘YAŞLILARIMIZ BAŞIMIZIN TACI’

Çevik Kuvvet’in ardından Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Bennur Karaburun ve AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ile birlikte huzurevi sakinleri, emniyet güçleri ve hastanelerde şifa bekleyenler ile yeni doğanları ziyaret ederek moral verdiler. Ali Osman Sönmez Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Başbakanlık Huzurevi’nde yaşlılarla bir araya gelen Başkan Edebali, “Gelenek ve göreneklerimizde yaşlılarımıza her zaman toplum içerisinde saygı göstermemiz gerekiyor. Onların yalnız olmadığını göstermek amacıyla huzurevini ziyaret ederek yanlarında olduğumuzu bilmelerini ve yeni yıllarını kutlamak istedik” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X