PSG’li yıldıza Türkiye’den davet var!

‘Bu b..tan ülke PSG’yi hak etmiyor’ sözüyle Fransa’da eleştiri oklarının hedefi olan ve gönderilmesi gündeme gelen Zlatan Ibrahimovic’e bir çok kulüp talip oldu. İbra’ya bir meslektaşı ise ‘Türkiye’ye gel’ çağrısı yaptı.

PSG’li yıldıza Türkiye’den davet var!

Paris Saint Germain’in yıldız futbolcusu Zlatan Ibrahimovic, 3-2 kaybettikleri Bordeaux maçının ardından maçın hakemi Lionel Jaffredo hakkında, ’’15 yıllık futbol yaşantısında böyle bir hakem görmedim” demiş ve eklemişti: “Bu b..tan ülke PSG’yi hak etmiyor.”

Bu sözler Fransa’da infiale sebep olurken, Fransa Spor Bakanı Patrick Kanner ve bazı milliyetçiler Ibrahimovic’e, “Beğenmiyorsan ülkeyi terk et” mesajı göndermişti.

Avrupa’nın önde gelen birçok kulübü, karar aşamasında olan yıldız futbolcuya talip oldu. Zlatan’a bir teklif de milli takımdan arkadaşı Erkan Zengin’den geldi. Ünlü golcüyle telefonla görüşen Erkan Zengin, “Ülkeyi terk et diyorlar. Bizim buraya gelebilirsin” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X