PSV’lilerin alay ettiği kadınlar Türkiye’den gitmiş!

Önceki gün sosyal medyayı sallayan PSV’li taraftarların İspanya’nın Madrid kentinde bozuk para atıp dalga geçtiği, şınav çektirdiği kadınları, şarkıcı Haluk Levent buldu.

PSV’lilerin alay ettiği kadınlar Türkiye’den gitmiş!

Levent’in çektiği ve Twitter’da yayınladığı bir video inanılmaz gerçeği ortaya çıkardı. Söz konusu görüntülerdeki kadınlar İstanbullu çıktı!

PSV taraftarlarının Hollanda ekibinin Atletico Madrid ile yaptığı Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde bir grup dilenciye para atıp eğlendiği, dalga geçtiği ve hatta şınav çektirdiği görüntüler bütün dünyada tartışma yaratmıştı. Ancak bugün olayda kimsenin tahmin etmediği bir gelişme oldu.

Radikal’in haberine göre, görüntülerdeki kadınlar, İstanbullu çıktı.

Müzisyen Haluk Levent’in İspanya’da söz konusu olayın yaşandığı meydanda bulduğu kadınlarla çektiği görüntüler inanılmaz bir gerçeği ortaya çıkardı.

Görüntülerde yerden para toplayan, şınav çeken kadınların İstanbullu olduğu anlaşıldı! İstanbul Soğanlık’ta bir süre yaşadıktan sonra İspanya’ya göç eden Romanlar olduğu anlaşılan kişiler, sosyal medyada büyük şaşkınlık yarattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X