Puan az ama umut var!

Hamzaoğlu yönetiminde bu dönem 12 puan toplayan yeşil beyazlılar, bu sezon belki daha az puan topladı fakat futboluyla ümit verdi. Timsah’ın bundan sonraki fikstürü ise tam istediği gibi.

Puan az ama umut var!

Bursaspor, Süper Lig’in ilk 6 haftalık periyodundan 3 galibiyet, 3 mağlubiyet çıkardı. Aytemiz Alanyaspor, Akhisarspor ve Evkur Yeni Malatyaspor’u dize getiren yeşil beyazlılar, Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve Galatasaray’a ise mağlup oldu. Şuan 9 puanla 8.basamakta bulunan yeşil beyazlılar, geçen sezonun ise gerisinde kaldı. 2016-2017 sezonuna Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde başlayan Bursaspor, ilk 6 haftadan 12 puan çıkarmıştı. 

ŞAMPİYON OLMAYIN ADAM GİBİ OYNAYIN

Ancak o dönem ki takım maç kazanmasına rağmen oynadığı futbolla eleştirilmişti. Tribünlerden gerek Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’na gerekse bazı futbolculara protestolar yükselirken ‘Şampiyon olmayın adam gibi oynayın’ tezahüratları hemen hemen her maç tribünlerde yankılandı. Bu sezon startı Paul Le Guen yönetiminde yepyeni bir kadro ile veren Bursaspor, belki puan olarak geçen sezon gerisinde kaldı fakat ilerisi için ümit verdi. 

FİKSTÜR RAYINA GİRDİ

Son Galatasaray maçında özellikle ilk 45 dakikada iyi bir futbol oynayan ancak ikinci yarıda yediği gollerle sahadan mağlubiyetle ayrılan yeşil beyazlılar, stadyumu alkışlarla terk etti. 

Bursa Büyükşehir Stadyumuna gelen taraftarlar alınan 2-1’lik yenilgiye rağmen futbolcuları tribüne çağırarak destek vermişti. Hafta sonunda Kayserispor’un konuğu olacak olan Bursaspor 15.haftada içeride oynayacağı Fenerbahçe maçına kadar Osmanlıspor, Sivasspor (D), Antalyaspor, Kasımpaşa (D), Göztepe, Karabükspor ve Atiker Konyaspor (D) ile karşılaşacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X