Purçu ilçelerde vatandaşları dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi Özcan Purçu, referandum çalışmaları kapsamında geldiği Bursa’da, ilçelerde bulunan roman vatandaşların yaşadıkları mahalleleri ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Purçu ilçelerde vatandaşları dinledi

Mustafakemalpaşa, Karacabey, Gemlik, İznik ve Yenişehir’de CHP ilçe örgütleriyle de buluşan CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu milletvekili olma sürecini anlatarak, “Sizler olmasaydınız ben milletvekili olamazdım. Ben sizleri kutluyorum, o tarihi sizler yazdınız. Şimdi hep birlikte daha güçlüyüz, çünkü yanımızda daha fazla insan var. CHP’nin bütün örgütü yanımızda” dedi.

Anayasa değişikliğine ilişkin de değerlendirme de bulunan Özcan Purçu, değişiklik maddelerinde halkın aleyhine çok fazla şey bulunduğunu ifade ederek “Biz çocuklarımızın geleceği için, Cumhuriyet için, halkımız için hayır diyoruz. Önce vatanımızı seveceğiz. İnsanlar, makamlar gelir geçer ama devlet bakidir” açıklamasında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X