Pursaklar Saray’daki Yeni Muhtarlık Binası Açıldı

Pursaklar Saray Cumhuriyet Mahallesi ve Fatih Mahallesi Muhtarlık Binası Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in katılımıyla açıldı. Pursaklar…

Pursaklar Saray’daki Yeni Muhtarlık Binası Açıldı

Pursaklar Saray Cumhuriyet Mahallesi ve Fatih Mahallesi Muhtarlık Binası Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in katılımıyla açıldı. Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü mahalle muhtarları için başlattığı konak görünümlü yeni muhtarlık binalarını tamamladı. Konak şeklinde tasarlanan muhtarlık binaları Pursaklar Mimar Sinan Mahallesi ile Saray Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edildi. Maliyeti en aza indirmek için kendi imkânlarıyla çalışmaları yürüten belediye ekipleri, Saray Cumhuriyet Mahallesi ve Fatih Mahallesi muhtarlığını teslim etti. Açılışı ise Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin yaptı. Mahallelerin ihtiyaçlarını kısa sürede giderdiklerini belirten Çetin “Muhtarlarımıza ve mahallemize hayırlı olsun. Rabbim güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi. İçerisinde makam odası, lavabo, mutfak gibi ihtiyaçların giderilebileceği alanlardan oluşan muhtarlık binaları halka hizmet vermeye başladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X