Pusula Akademi hızla büyüyor

Yeni kimliği ile ülke genelinde yaygınlaşarak büyüyen Pusula Akademi, yenilikçi bakış açısını ve eğitim programını Ramada Otel’de düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

Pusula Akademi hızla büyüyor

AYKUT GÜNGÖR

2012 yılından bu yana eğitim alanında hizmet verdiklerini anlatan Pusula Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ural, yurt genelinde 12 şube ve 400’e yakın çalışan ile KPSS, YGS, LGS, Ales ve DGS sınavlarına öğrencileri hazırladıklarını vurguladı. Olay Televizyonu’nda da her hafta yayınlanacak programlar ile konusunda uzman kişilerin deneyimlerini sınava girecek öğrencilerle buluşturacaklarını anlatan Ural, büyükşehirlerde yaşayan öğrencilerin bu sınavlara hazırlanmak için daha fazla kaynak bulma imkanına sahip olduğunu bu nedenle Anadolu’da yaygınlaşmayı uygun gördüklerini ifade etti. Ural, sınava hazırlanan öğrencilerin iyi bir çalışma motivasyonu ile önlerine çıkan son sınav engelini en başarılı şekilde aşmaları için çalışacaklarını belirtti.

KPSS’nin yanı sıra dersanecilik alanında da hizmet vermeye karar verdiklerini söyleyen Ural, eğitim alanında yaşanılan sıkıntıları ve eksiklikleri gidermek için faaliyet göstereceklerini belirtti. Yazar kadrosunda bulunan tüm çalışanlarının çok uzun süredir alanlarında başarılı şekilde eğitim veren kişilerden oluştuğunu anlatan Ural, uzmanlık alanları ile ilgili çok önemli deneyime sahip olan kadrolarının sınava hazırlanan öğrencilere çok önemli katkıları olacağına dikkat çekti. KPSS ve diğer sınavlar ile ilgili çok iyi bir alt yapıya sahip olduklarını söyleyen Ural, KPSS ile ilgili genel kültür, genel yetenek, eğitim bilimleri, ÖABT ve KPSS A Grubu alan dersleri konularında eğitim faaliyetlerini sürdüreceklerini kaydetti.

Genel merkezlerinin Bursa olduğunu ve tüm şubelerine destek olarak eğitim standardı oluşturduklarını belirten Ural, 12 şubelerinin bulunduğunu ve bu sayıyı 20 şubenin üzerine çıkarmayı planlamadıklarını anlattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X