Putin’den Rus fahişelere övgü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı seçilen Donald Trump hakkında ‘uygunsuz belgeler’in Kremlin’in elinde bulunduğu yönündeki iddialara sert tepki gösterdi.

Putin’den Rus fahişelere övgü

Putin, bu tür uydurma haberleri ortaya atanların hiçbir ahlaki değerlerinin bulunmadığını söyledi. Rus lider, ‘Böyle uydurma haberlerin yapılması, sahte belgelerin hazırlanması için emir verenler, bunları yaparak siyasi mücadelede kullananlar fahişelerden daha kötü. Hiçbir ahlaki değerleri yok. Bu arada, Rusya bu tarz insanlarla, rakipleriyle her zaman uğraşıyor’dedi. 

Obama yönetimini Trump’ın meşruiyetini zedelemekle suçlayan Putin,  Trump’ın Moskova’ya geldiğinde Rus hayat kadınları ile birlikte olduğu iddialarına da değindi. Putin, ‘Öncelikle o yetişkin bir insan ve ayrıca uzun yıllar boyunca güzellik yarışmaları düzenledi. Moskova’ya gelerek otel odasında Rus hayat kadınlarıyla buluştuğunu hayal edemiyorum. Elbette ki burada dünyanın en iyileri bulunmasına rağmen’diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X