Quaresma yandı

Olaylı derbinin Beşiktaş’a faturası ağır olacak gibi görünüyor. Kara Kartal’ın Portekizli yıldız, iki farklı maddeden PFDK’ya sevk edildi.

Quaresma yandı

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin kapışması nefes kesti. Derbi 2-2 sona ererken, 90 dakikanın sonunda futboldan çok saha içinde yaşanan gerilimler konuşuldu. Beşiktaş’ta Quaresma, Fenerbahçe’de ise Alper Potuk ve Volkan Demirel kırmızı kart gördü.

Olaylı derbinin ardından PFDK sevkleri açıklandı. Siyah- Beyazlılar’ın Portekizli yıldızı, 43. ve 44. maddelerden kurula sevk edildi. TFF Hukuk Müşavirliği ayrıca hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe’yi derbide taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle de PFDK’ya yolladı.

Volkan’a sevk yok

Ligde oynanan derbide Fernandao, golden sonra yaptığı sevinç nedeniyle önce 2 maç ceza almış, daha sonra bu 1 maça inmişti. Volkan Demirel de kupadaki maçta takımının ikinci golünün ardından neredeyse sahanın tamamını koşup, tribünlerin önünde kayarak sevincini yaşamıştı. Tecrübeli file bekçisinin de Fernandao gibi PFDK’ya sevk edilebileceği konuşuluyordu. Ancak hukuk müşavirliği buna gerek görmedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X