Rafet olmasa olmazdım!

Önceki akşam Bursa’da sahne alan genç popçu Ezo, tüm başarısını kendisini sektöre kazandıran Rafet El Roman’a borçlu olduğunu söyledi.

Rafet olmasa olmazdım!

BÜLENT BEYSİR

TEK BAŞINA İMKANSIZ

Bursa Eczacılar Odası’nın Almira Otel’deki geleneksel balosunda sahne alan Ezo, konser öncesi Olay Çekirge’ye özel açıklamalar yaptı. Rafet El Roman’la birlikte yaptığı şarkılarla tanınan Ezo, şöhretini ünlü popçuya borçlu olduğunu söyledi. 

Sektörde tek başına başarılı olup tanınmanın artık imkansızlaştığını dile getiren Ezo, ‘Rafet El Roman olmasa, ben de olmazdım. Müzik piyasasında elinizden tutan bir itic güç olmadan başarılı olmak imkansız. Bir şarkı yapsanız bile devamını getirmek çok güç’ dedi. 

‘ONU ASLA BIRAKMAM’

Rafet El Roman’ın ısrarları üzerine kendi albümünü yapıp yoluna tek başına devam etme kararı aldığını belirten Ezo, yine de ünlü popçudan ayrılmamaya niyetli olduğunu söyledi.

Rafet El Roman’dan müziğe ve içinde bulundukları sektöre dair çok şey öğrendiğinin altını çizen Ezo, ‘Rafet El Roman yanımda olmadan zorlanacağımı düşünüyorum. Onunla bir aile gibi olduk. Kendisi bırakıp asla bir yere gitmem’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X