Rahat kazandılar: 3-0

Ligdeki ilk sınavını kayıpsız geçen Bursaspor Kadın Voleybol Takımı, evindeki ilk maçında Maliye Okulları’na set vermedi.

Rahat kazandılar: 3-0

RECAİ UYSAL

Türkiye Kadınlar Voleybol 3. Ligi’nde 3. Grup’ta mücadele eden Bursaspor, sahasında Maliye Okullları’nı 3-0’la geçerek 2’de 2 yaptı. Bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleye yeşil beyazlılar, Cengiz Göllü Salonu’nda oynanan maçta zorlanmadı. İddialı bir kadro oluşturan takımın başına da Avrupa şampiyonu apoletli Antrenör Emin İmen’i getiren yeşil beyazlılar, ligdeki ikinci sınavında Maliye Okulları’nı set vermeden gönderdi.

ŞANS TANIMADI

Rakibi karşısında ilk seti 25-10 alan Filenin Timsahları, file önünde etkili olduğu maçta ikinci seti de 25-17 kazandı. İki seti alarak rahatlayan Bursaspor, üçüncü sette de rakibine şans tanımadı ve seti 25-13, maçı da 3-0 alarak evindeki ilk maçında gülmeyi bilirken 2’de 2 yaptı. Bu arada karşılaşmayı Başkanı Recep Bölükbaşı ve yöneticiler de takip etti.

SALON: Cengiz Göllü

HAKEMLER: Ramazan Ünal (***) Seyhan Feyzioğlu (***)

SETLER: 25-10, 25-17, 25-13

SÜRE: 63 dakika (19, 22, 22)

BURSASPOR: İrem (***) Dilek Erken (***) Bahar (***) Dilara (***) Dilek Bataray (***) Yasemin (***) (Sedef-libero ***, Meyra-libero **, Buse **, Hale **, Sevdanur **)

MALİYE OKULLARI: Funda (**) Beril Tüke (**) Yeşim (**) Gizem (**) Ceren (**) Beyza (**) (Sevgi-libero **, Cansel-libero *, Tuğçe Gül *, Cansu *, Nursena *, Nida *, Ayça *)

Erkekler Voleybol 3. Ligi

St. Joseph-Bursa Voleybol: 3-2

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X