Rahim Keskin hayata döndü: 4-1

Siyah beyazlılar, Osmangazi Hatice Salih İmam Hatip Ortaokulu’nu her iki yarıda bulduğu gollerle mağlup ederek ikinci maçında 3 puanla tanıştı.

Rahim Keskin hayata döndü: 4-1

TOLGA ÖZTAŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Okul Spor Faaliyetleri Küçük Erkekler 2. Küme L Grubu’nda Yıldırım Şehi Piyade Er Rahim Keskin Ortaokulu, Osmangazi Hatice Salih İmam Hatip Ortaokulu’nu 4-1’le geçti. 

Grupta oynadığı ilk maçında Yıldırım Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu’na 2-0 mağlup olan siyah beyazlılar bu sonuçla 2. tur şansını sürdürdü.

Yusuf’tan hat-trick!

Maça hızlı başlayan Yıldırım Rahim Keskin Ortaokulu henüz 6. ve 14. dakikalarda attığı gollerde 2-0 öne geçti. Osmangazi Hatice Salih İmam Hatip Ortaokulu ise 15’te Hüseyin Öksüz ile farkı 1’e indirdi ve devre siyah beyazlıların 2-1’lik üstünlüğüyle tamamlandı. 

İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren Rahim Keskin Ortaokulu 23’te Emre ve 25’te Yusuf ile bulduğu gollerle maçı 4-1 kazanmasını bildi.

SAHA: Atıcılar-1B

HAKEM: Melih Dökümcü (**)

GOLLER: Dk.6-14-25 Yusuf, Dk.23 Emre (Rahim Keskin), Dk.15 Hüseyin Öksüz (Hatice Salih)

RAHİM KESKİN ORTAOKULU: Yunus (**), Emin (**), İshak (**), Muhammed (***), Emre (***), Yusuf (***), Şahin (**), Emirhan (**)

HATİCE SALİH ORTAOKULU: Görkem (*), Hüseyin Koz (**), Seyithan (*), Hakan (*), Alperen (*), Hüseyin Öksüz (**), Yusuf (*), Yücel (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X