Rahim Keskin’den tek kurşun

Küçük erkekler kategorisinde oynanan ilk maçta siyah beyazlılar, İnegölspor’un pilot okulu Gazipaşa Ortaokulu’nu Emirhan’ın golüyle geçti.

Rahim Keskin’den tek kurşun

TOLGA ÖZTAŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Ortaokullararası Küçük Erkekler 1. Küme Futbol Final Grubu’nda Şehit Piyade Er Rahim Keskin Ortaokulu, İnegöl Gazipaşa Ortaokulu’nu 1-0 mağlup etti. Atıcılar-2A Sahası’nda oynanan maçın ilk yarısında iki takımda tutuk bir oyun ortaya koydu ve devre 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Emirhan bitirdi!

İkinci yarıda Gazipaşa Ortaokulu karşısında daha iyi bir oyun oynayan Şehit Piyade Er Rahim Keskin Ortaokulu baskısını arttırdı. Siyah beyazlılar 21. dakikada Berat ile bir penaltı atışından yararlanamazken, 27. dakikada Emirhan’ın golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı. 

Final Grubu’nda ilk hafta maçında sahadan 3 puanla ayrılan Şehit Piyade Er Rahim Keskin Ortaokulu il birinciliği için önemli bir avantaj elde etti.

SAHA: Atıcılar-2A

HAKEM: Vural Akboğa (***)

GOL: Dk.27 Emirhan (Rahim Keskin)

Ş.P.E.RAHİM KESKİN ORTAOKULU: Emre (**), Yiğitcan (**), Berat (**), Mustafa (**), Uğur (***), Berkay (**), Kadir (**), Emirhan (***)

İNEGÖL GAZİPAŞA ORTAOKULU: Gökalp (**), Osman (*), Serhat (*), Fatih (**), Mert (*), Bünyamin (**), Faruk (*), Salim (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X