Rahvan coşkusu!

Ürünlü’de yapılan yarışlarda, 8 kategoride dereceye giren atların binicileri ödüllendirildi.

Rahvan coşkusu!

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ile Yeşil Bursa Rahvan At ve Binicilik Kulübü tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Geleneksel Altın Kemerli Rahvan At Yarışları yapıldı. Nilüfer Belediyesinin destekleriyle organize edilen yarışlar, Ürünlü Mahallesi’ndeki alanda 3’lü taylar, 4’lü taylar, deste, küçük orta, büyük orta, ithal atlar, başaltı ve baş kategorilerinde gerçekleştirildi.

KIYASIYA MÜCADELE

Grup müsabakalarıyla başlayan ve 125 atın yer aldığı yarışlarda biniciler, kategorilerinde dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Baş kategorisinde Hüsamettin Küçükmeral, baş altı kategorisinde Mehmet Gürsoy, büyük orta kategorisinde Alaattin Özeren, küçük orta kategorisinde Ahmet Çukurova, 4 yaş taylarda Hüsamettin Küçükmeral, 3 yaş taylarda Atila Özgen, ithal A kategorisinde ise Erdoğan Yıldız isimleri birinci oldu. Yarışların ardından yapılan törende, kategorilerinde ilk 3’e giren atların binicilerine ödülleri verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X