Raketler Bursa’da coştu

Dikkaldırım Spor Salonu’nda 3 gün süren organizasyon sonunda kürsü sahiplerini buldu.

Raketler Bursa’da coştu

RECAİ UYSAL

Organizasyonda kızlarda İstanbul Özel Medeniyet Ortaokulu, erkeklerde ise İstanbul Ali Cevat Özyurt Ortaokulu zirveye çıkarken, erkeklerde Bursa’dan İnegöl Kocatepe Ortaokulu, kızlarda ise Mümin Gençoğlu Ortaokulu dereceye girmeyi başardı.

Okullararası Yıldızlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası grup müsabakaları Bursa’da tamamlandı. Osmangazi Belediyesi Dikkaldırım Spor Salonu’nda 3 gün süren organizasyon sonunda kızlarda İstanbul Özel Medeniyet Ortaokulu, erkeklerde ise İstanbul Ali Cevat Özyurt Ortaokulu şampiyon oldu.

Kızlarda 9 okuldan 27, erkeklerde ise 12 okuldan 35 sporcunun mücadele ettiği grup müsabakaları büyük heyecana sahne oldu. Erkeklerde Bursa’dan İnegöl Kocatepe Ortaokulu kızlarda Mümin Gençoğlu Ortaokulu mücadele ederken, iki okulumuz da dereceye girmeyi başardı.

SIRA ADIYAMAN’DA

Nefes kesen maçlar sonunda kızlarda İstanbul Özel Medeniyet Ortaokulu’nun ardından Bursa Mümin Gençoğlu Ortaokulu ikinci, Kocaeli Emek Dayanışma Ortaokulu üçüncü ve Kırklareli Atatürk Ortaokulu da dördüncü sırada yer aldı.

İstanbul Ali Cevat Özyurt Ortaokulu şampiyon olduğu erkeklerde ise Tekirdağ Mevlana Ortaokulu ikinci, Kocaeli Özel Başiskele Ortaokulu üçüncü ve İnegöl Kocatepe Ortaokulu da dördüncü oldu. Müsabakaların ardından dereceye giren okullar 28-29 Nisan tarihleri arasında Adıyaman’da gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası finallerine katılma hakkı kazandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X