Raketler ‘PODYUM’a çıktı

PodyumPark PodyumTenis Kulübü’nde düzenlenen Bursa Cup’ta heyecan eleme maçlarıyla başladı. 12 Temmuz’a kadar sürecek turnuvada ana tablo maçları ise yarın başlayacak.

Raketler ‘PODYUM’a çıktı

RECAİ UYSAL

İstanbul Cup’ın ardından Türk tenisinin 2015 yılındaki en önemli bayanlar turnuvası olma özelliğini taşıyan Bursa Cup, PodyumPark Podyum Tenis Kulübü’nde Nilüfer Belediyesi destekleriyle start aldı. PodyumPark PodyumTenis Kulübü’nde düzenlenen 50 bin dolar toplam ödüllü Bursa Cup, bayanlar tenisinin yıldızlarını ağırlamaya başladı. PodyamPark Tenis kortları’nda gerçekleştirilen organizasonun ilk gününde eleme maçları yapıldı.

ANA TABLO YARIN BAŞLIYOR

Eleme maçlarının bugün dev devam edeceği Bursa Cup’ta yarından itibaren de ana tablo mücadelelerine geçilecek. Türkiye’nin en iyi raketlerinin yanı sıra dünya sıralamasında üst sıralara gelmiş birçok oyuncunun da katılacağı turnuvada dün gerçekleştirilen eleme maçlarının ardından sporcular ana tabloya bir adım daha yaklaştı. 12 Temmuz’da tamamlanacak turnuva sonunda sporculara 50 bin dolar ödül dağıtılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X