Raketler taçlandı

22 okulun yer olduğu organizasyonda müsabakalar nefes kesti. Dikkaldırım Spor Salonu’nda düzenlenen Okullararası Küçükler Masatenisi İl Birinciliği’nde kızlarda İnegöl Altıeylül Ortaokulu, erkeklerde ise Bisaş Ortaokulu birincilik kürsüsüne çıkmayı başard

Raketler taçlandı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Küçükler Masatenisi İl Birinciliği başarıyla tamamlandı. Dikkaldırım Spor Salonunda küçük kızlar ve erkekler kategorilerinde düzenlenen müsabakalara 22 takım ve yaklaşık 90 sporcu katıldı. Müsabakalarda sporcular takımlarını kürsüye çıkarabilmek için büyük efor sarfettiler. Nefes kesen maçlar sonunda kızlarda İnegöl Altıeylül Ortaokulu, erkeklerde ise Bisaş Ortaokulu birinci olmayı başardı.

KUPAYA UZANDILAR

Küçük kızlarda ikinci İnegöl Kocatepe Ortaokulu olurken, üçüncü Peyami Sefa Ortaokulu ve dördüncü de Özel Yedi Renkli Çınar Ortaokulu oldu. Bisaş Ortaokulu’nun şampiyon olduğu erkeklerde ikinci sırada İnegöl Kocatepe Ortaokulu yer alırken, Özel Yedi Renkli Çınar Ortaokulu üçüncülük kürsüsünde yer alırken, dördüncü İnegöl Altıeylül Ortaokulu oldu. Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara düzenlenen törenle kupa ve madalya verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X