Rakipler belli oldu

2017-2018 Sezonunda ülkemizi 7 Days Eurocup’ta temsil edecek olan Tofaş’ın rakipleri İspanya’nın Barcelona kentinde çekilen kurayla belli oldu.

Rakipler belli oldu

ULEB Avrupa Kupası’na (Eurocup) 3. torbadan katılan Bursa ekibi, organizasyonda D Grubu’nda yer alacak. 4 Grup’tan oluşan organizasyonda D Grubu’nda yer alan mavi beyazlılar, Las Palmas, Zenit, Trento, Ratiopharm ULM ve Asvel ile mücadele edecek.Organizasyonda ilk turda gruplarında ilk 4 sırayı alan ekipler son 16’ya yükselecek. Son 16 turu da 4’erli 4 gruptan oluşacak. Eurocup’ta çeyrek finalden itibaren finale kadar olan aşamalarda ise 2 galibiyete ulaşan takımlar üst tura çıkacak. Bu arada kura çekimine 1. torbadan katılan Galatasaray B Grubu’nda Bayern Münih, Hapoel Jarusalem, Emilia, Panevezys ve Buducnost ile karşılaşacak. 2. torbadan kura çekimine katılan Darüşşafaka ise A Grubu’nda Unics Kazan, Zagreb, Turin, Andorra La Vella ve Levallois ile karşı karşıya gelecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X