Rakipler değişiyor

12 günlük Belek kampında 3 hazırlık maçı oynayacak olan Bursaspor’da, tarihler 6-8-11 Ocak olarak yenilendi… 

Rakipler değişiyor

Bursaspor’un 2 Ocak’ta başlayacak Antalya kampında oynayacağı hazırlık maçları netleşmeye başladı. Belek’te 12 Ocak’a kadar çalışmalarını sürdürecek olan yeşil beyazlarda Teknik direktör Samet Aybaba’nın 3 hazırlık maçı oynamayı planladığı öğrenildi. Bursaspor, ilk sınavını 6 Ocak’ta Hollanda 2. Lig takımlarından Maastricht karşısında verecek.

4 aday var

Timsah, ikinci hazırlık karşılaşmasını da 8 Ocak’ta Spor Toto 2. Lig takımlarından Kastamonuspor ile oynayacak. Bursaspor, son özelini ise 11 Ocak’ta İtalya’dan Udinese, Genoa ve ismi henüz belli olmayan 2 Hollanda takımından biriyle yapacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X