RAM çalışmaları masaya yatırıldı

Bursa’da hizmet veren Rehberlik Araştırma Merkezleri’nin (RAM) çalışmaları masaya yatırıldı.

RAM çalışmaları masaya yatırıldı

Yıldırım RAM’da İl Milli Eğitim Özel Eğitim ve Rehberlik Şube Müdürü Hüseyin Hacıoğlu başkanlığında gerçekleştirilen çalıştaya RAM bölüm başkanları ve İl Özel Eğitim Hizmetleri Koordinasyon Kurulu üyeleri katıldı.

Hedeflerinin RAM’ların eşgüdüm içinde çalışarak en iyi hizmeti vermesini sağlamak olduğunu belirten Hüseyin Hacıoğlu, “Çalıştaylarımızı belirli periyotlarla devam ettiriyoruz. İl-İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ve RAM’lar olarak engelli çocuklarımızın eğitim yuvalarından ayrı kalmamaları için azami gayret gösteriyoruz. RAM hizmet binalarımızın iyileştirilmesi yönünde gereken çalışmalarımızı yapıyoruz. Randevu sürelerinin en aza indirilmesi konusunda tedbirler alıyoruz. Çözdüğümüz her sorunun neticesi, engelli çocuklarımızın menfaatine olacaktır. Amacımız yavrularımıza eğitim öğretim desteği sağlamak ve en iyi şekilde topluma kazandırmaktır’ dedi.

İl Özel eğitim Hizmetleri koordinasyonunda yer alan ilçe müdürlükleri ile RAM’lara yaptıkları başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür eden Hüseyin Hacıoğlu, “Bu çocukların hepsi bizim çocuklarımız. Eğitimde feda edilebilecek hiçbir fert yoktur. Hedefimiz, en iyi fiziki ortamlarda, en iyi hizmeti, en kısa sürede verebilmektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X