Ramazan Can’dan Yeni Rekor Bekleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor kulübü çoklu branşlar (dekatlon) sporcusu Ramazan Can, 27 senedir kırılmayan rekoru Balkan şampiyonasında kırm…

Ramazan Can’dan Yeni Rekor Bekleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor kulübü çoklu branşlar (dekatlon) sporcusu Ramazan Can, 27 senedir kırılmayan rekoru Balkan şampiyonasında kırması bekleniyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atletler, Türkiye’yi temsil etmeye devam ediyor. Yurt içinde aldığı başarılarla bu sezon, iyi bir grafik çizen mavi beyazlı atletler yurt dışında da uluslararası müsabakalara katılmaya devam ediyor. 1-2 Ağustos tarihleri arasında Romanya’nın Pitesti kentinde yapılacak olan Balkan Büyükler Şampiyonasında Türkiye’yi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor kulübü çoklu branşlar (dekatlon) sporcusu Ramazan Can temsil edecek. Haziran ayında İstanbul’da yapılan Çoklu branşlar Türkiye şampiyonasında, büyük erkeklerde Türkiye şampiyonu olan Kağıtsporlu Ramazan Can’ın 17 Temmuz 1988 tarihinde Ahmet Melek’in Ankara’da kırdığı 27 senelik rekoru Balkan şampiyonasında kırması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X